IniciNoticiesEsportsEl torderenc Biel Poch aconsegueix tres medalles d’or i dues de bronze...

El torderenc Biel Poch aconsegueix tres medalles d’or i dues de bronze a la Copa Intercontinental de bitlles catalanes

Èxit de la selecció Catalana de Bowling Six (bitlles catalanes) a la 3a Copa Intercontinental celebrada a Guatemala. El passat cap de setmana la selecció va debutar de la millor manera al torneig amb dues medalles d’or, una de plata i una de bronze en les proves individual femenina i masculina. L’equip català torna a casa amb 21 medalles, 9 d’or, 6 de plata i 6 de bronze de 10 proves disputades. Ho explica en Toni Soler, tècnic de la Federació Catalana de bitlles i Bowling.

Toni Soler federació bitlles

En Biel Poch de la Penya del Bistec ha format part dels 8 jugadors/es que han participat a la Copa. El torderenc s’ha penjat 3 medalles d’or i 2 bronzes. La primera medalla d’or la va aconseguir en la prova individual a l’obtenir 240 punts. Poch fa un balanç del viatge.

Poch Bitlles 1

A més, en la prova de parelles masculina que es va celebrar el passat dissabte, la parella formada pel mateix Biel Poch i en Nil Solé van guanyar la medalla d’or amb 454 punts.

Amb la prova màster es va donar per finalitzada la 3a Copa Intercontinental de Bowling Six on en Biel Poch va quedar en tercera posició amb 80 i 68 punts. El torderenc es mostra content pels premis.

Poch Bitlles 2

En aquesta 3a Copa Intercontinental s’han disputat les proves individuals, per parelles, parelles mixtes, equips mixtes i màster. L’equip va anar a celebrar aquests èxits esportius a l’obelisc, lloc emblemàtic de Guatemala.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.