IniciNoticiesRegidoriesEl Casal de Joves busca voluntaris per poder fer el Cercatasques

El Casal de Joves busca voluntaris per poder fer el Cercatasques

El Cercatasques obrirà les barraques de Festa Major de Tordera d’aquest any. Se celebrarà el 20 d’agost i començarà al Parc de la Sardana.

La Festa Major de Tordera recuperarà l’activitat del Cercatasques. És per això que, aquest any, el Casal de Joves torna a fer una crida per trobar voluntaris que vulguin fer-ne possible la celebració.

El Cercatasques és una activitat que suposa la implicació de més d’una trentena de voluntaris que, any rere any, ajuden en l’organització. Enguany se celebra la 22ª edició del Cercatasques però per poder-la dur a terme, es necessiten persones que vulguin ajudar-hi. Ara per ara, el quòrum de voluntaris és baix. Sònia Aliva explica quina és la tasca que duen a terme.

Voluntaris Cercatasques 1

Ser voluntari suposa poder dur a terme el Cercatasques gratuïtament. Sònia Aliva respon a alguns dels dubtes més freqüents.

Voluntaris Cercatasques 2

“Només han de formar part d’una de les parades, un cop fet el muntatge i servits poden participar sense problema”

Per formar part del grup de voluntaris, s’ha de ser major d’edat. Cal posar-se en contacte via xarxes socials o telèfon (937 64 58 85) o whatsapp (671 65 06 31) del Casal de Joves.

El Cercatasques obrirà les barraques de Festa Major de Tordera d’aquest any. Se celebrarà el 20 d’agost i començarà al Parc de la Sardana.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES