IniciNoticiesSocietatÚltim dia per demanar el servei de transport escolar

Últim dia per demanar el servei de transport escolar

L’Ajuntament de Tordera ofereix, un any més, el servei de transport escolar no obligatori per als centres escolars del municipi per al curs 2022/23. Avui dijous finalitza el període per presentar la sol·licitud al servei.

El servei de transport escolar no obligatori és una opció per als alumnes torderencs dels centres educatius del municipi que necessitin fer ús del transport públic per arribar a les escoles. La inscripció es pot fer al següent enllaç: https://tordera.cat/ARXIUS/Transports/taxes_transport.pdf

Les bases de la convocatòria, aprovades en Junta de Govern Local, s’aplicaran a aquells/es alumnes dels centres docents públics i privats concertats de segon cicle deducació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius, de Tordera que siguin usuaris/àries del servei de transport escolar no obligatori i que estiguin empadronats/des al municipi de Tordera o bé siguin de Fogars de la Selva o de la part de Mas Reixach que pertany al municipi de Palafolls.

Els horaris de les rutes es publicaran al web de l’ajuntament. Els horaris dels usuaris de les rutes de batxillerat i cicles formatius seran els mateixos. Cal destacar que les bonificacions només seran aplicables als alumnes empadronats a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES