IniciNoticiesCulturaSegona nit del Festival Multipolar amb contes eròtics

Segona nit del Festival Multipolar amb contes eròtics

Un seguit de contes i recitals a la fresca i per a adults, per gaudir de les nits d’estiu al parc de la Mullera, just davant del recinte bibliotecari.

La Biblioteca de Tordera recupera el format habitual del Festival Multipolar. Durant tots els dimecres de juliol, la Biblioteca de Tordera tornarà a oferir el Festival Multipolar: un seguit de contes i recitals a la fresca i per a adults, per gaudir de les nits d’estiu al parc de la Mullera, just davant del recinte bibliotecari. Les activitats tindran lloc els dimecres de juliol, a les 21:00h i seran gratuïtes. Avui 13 de juliol arribarà la segona nit del Multipolar amb la proposta “Nua”, contes eròtics a càrrec de Sherezade Bardagí. En dona detalls Sílvia Anfrons.

Multipolar 2

“un estil molt elegant sobre com vivint la nostre sexualitat”

Totes les activitats són gratuïtes però l’aforament és limitat i cl inscripció prèvia. Per a participar-hi, cal omplir un formulari en línia que espot trobar a l’apartat de l’agenda de la web de l’Ajuntament. En cas d’ajuda, també es poden dirigir a la Biblioteca de Tordera per omplir la inscripció. El Festival Multipolar va començar l’any 2011. Llavors la participació va ser de 14 persones. L’última edició, que e sva celebrar enmig de la pandèmia en un format reduït, van participar-hi prop de 150 persones.

ÚLTIMES NOTÍCIES