Dimecres, 10 agost, 2022
IniciNoticiesSocietatEls abonaments de tren costaran la meitat a partir de setembre

Els abonaments de tren costaran la meitat a partir de setembre

Pel que fa als bitllets no integrats de Rodalies, el Bonotren de 10 viatges d’una a dos zones, tindrà un cost de poc més de cinc euros. I l’abonament mensual passarà a costar 12 euros amb 77 cèntims.

Rebaixa del 50% en el transport públic estatal a partir de setembre i fins el 31 de desembre. És una de les mesures anunciades pel govern espanyol per pal·liar els efectes de l’augment del preus en la butxaca dels ciutadans.

Els abonaments mensuals de Rodalies de Renfe passaran a costar la meitat, però no hi haurà cap canvi en la tarifa dels títols d’anada i tornada. Tampoc en la llarga distància, com l’AVE Barcelona-Madrid; però sí afectarà als títols multiviatge de mitja distància o Avant.  Pel que fa als bitllets no integrats de Rodalies, el Bonotren de 10 viatges d’una a dos zones, tindrà un cost de poc més de cinc euros. I l’abonament mensual passarà a costar 12 euros amb 77 cèntims.

En la compareixença de dissabte passat, el president Pedro Sánchez va anunciar que es transferiran els fons necessaris perquè les comunitats autònomes i els ajuntaments puguin aplicar una rebaixa del 30% dels seus transports, que poden complementar fins a arribar al 50%. La Generalitat ho ha garantit.

ÚLTIMES NOTÍCIES