Dimecres, 10 agost, 2022
IniciNoticiesEsportsEl CFTordera ja es prepara per la nova temporada amb diferents anuncis...

El CFTordera ja es prepara per la nova temporada amb diferents anuncis de noves incorporacions

Qui també segueix construint el primer equip de l’entitat és el CFTordera. Gairebé amb noms diaris a través de les xarxes socials, el club ja anunciant el nou entrenador, canvis en la coordinació esportiva de Futbol 7 i 11 i també forces renovacions de jugadors que seguiran vestint la samarreta groga i vermella. Qui precisament torna a casa com a coordinador,  després d’haver entrenat al primer equip, és en José Càceres. La setmana passada va passar pel Show diari on va donar pistes i directrius del que estava treballant el seu equip. El mateix protagonista donava més detalls del criteri establert.

Caceres coordinador 1

“Si que hem parlat de com estaven les coses i de com havia de millorar i tots els coordinadors ens hem posat a treballar”

Sebas Marteles és l’entrenador escollit pel primer equip, David Mancheño serà el nou capità, s’han renovat al porter Oscar Ruscalleda, Adrià “Pide” i Juanma Esteban. I de moment s’han incorporat com a nous fitxatges Pol Almellones provinent del Mataró i l’Alex Rodriguez Estrella, jugador format a les files torderenques. Cáceres valorava el paper del nou míster.

Caceres coordinador 2

Va negar que tingues res a veure amb la destitució del fins ara equip tècnic del conjunt de la segona catalana i va passar la pilota a la junta directiva per la decisió. José Cáceres expressava la voluntat de formar un projecte il·lusionant que engresqui a l’aficionat torderenc.

Caceres coordinador 3

Gio Ferino o Aleix Massegú son dos dels altres noms que pràcticament tenen assegurada la seva renovació per la temporada que ve.

ÚLTIMES NOTÍCIES