IniciNoticiesSocietatEloi Canaleta és el nou inspector de la Policia Local de Tordera

Eloi Canaleta és el nou inspector de la Policia Local de Tordera

En consonància amb l’Ajuntament, l’objectiu és ampliar el cos de seguretat local durant aquests anys per donar servei a la població.

La Policia Local de Tordera ja té un nou inspector en cap. Després d’un llarg període d’oposicions, el jurat professional ha decidit que Eloi Canaleta és el nou inspector de la Policia Local.  Les primeres declaracions les ha fet a Ràdio Tordera en una entrevista al programa Ona Maresme.

Canaleta 1

“Ha estat un procés dur, però sóc aquí a ple rendiment”

Eloi Canaleta va arribar a Tordera el cap de setmana passat i ja ha coordinat el dispositiu de seguretat del Festival Somriu Tordera i Sant Joan. L’objectiu, segons afirma, és fer créixer la Policia Local de Tordera. En consonància amb l’Ajuntament, l’objectiu és ampliar el cos de seguretat local durant aquests anys per donar servei a la població. Canaleta explica com han estat els primers dies a Tordera.

Canaleta 2

El nou inspector ha estat treballant fins ara a Sant Pol de Mar. Ara, pren el relleu oficialment de Jordi Casas, que es va jubilar ara fa dos anys. Durant aquest temps, al capdavant de la Policia Local hi ha hagut el sergent Carlos Aleman.

ÚLTIMES NOTÍCIES