Dilluns, 27 juny, 2022
IniciNoticiesSalutMillora la situació pandèmica a Tordera

Millora la situació pandèmica a Tordera

Aquesta passada setmana hi havia, en tot Tordera i Fogars de la Selva, 31 persones positives per Covid-19. Casos lleus que  no han comportat cap ingrés hospitalari.

La incidència de covid-19 a Tordera s’estabilitza. L’arribada de la calor ha vingut acompanyada d’una millora general de les dades sobre el coronavirus a Tordera. Tal com ha informat el director del CAP Tordera, Leonardo Heredia, la situació actualment és “estable”. Aquesta passada setmana hi havia, en tot Tordera i Fogars de la Selva, 31 persones positives per Covid-19. Uns casos que, com indica Heredia, es troben totalment fora de perill.

Heredia Covid 1

“No hi ha cap ingressat a la UCI per covid-19 que sigui de Tordera”

Recentment, el govern estatal i el Departament de Salut català han informat que hi haurà una quarta aplicació de la vacuna covid. Serà, de moment, per a majors de 80 anys, persones en tractaments oncològics i immunocompromeses. Des del CAP Tordera, Heredia confirma la data d’arribada de la vacuna.

Heredia Covid 2

Tot i l’estabilització de les dades, aquesta setmana passada Tordera va tancar amb un índex de risc molt alt (365.64 punts) i amb una taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada encara creixent (1,37).

ÚLTIMES NOTÍCIES