Dilluns, 27 juny, 2022
IniciNoticiesEducacióEl servei local d'ocupació prepara diferents cursos orientats a la digitalització

El servei local d’ocupació prepara diferents cursos orientats a la digitalització

Es prepara un curs de competències digitals bàsiques de 24 hores i un curs de ciberseguretat personal bàsica de 12 hores.

Nova oferta formativa, gratuïta, dirigida a treballadors/es en actiu així com a persones desocupades. La proposta s’orienta a treballar continguts de competències digitals bàsiques. L’objectiu general d’aquesta formació és que les persones puguin millorar les seves habilitats bàsiques en informàtica per a que puguin utilitzar aquesta tecnologia i els permeti millorar la seva ocupabilitat.

El curs de competències digitals bàsiques es farà a finals de Juny, principis de Juliol i compta amb 8 sessions de 9:30 a 12:30h. El regidor d’ocupació, Rafa Delgado admet que aquesta formació és molt necessària, per exemple, per fer gestions amb administracions, entre d’altres.

rafa formació digital

“tot es fa telemàticament,  hi ha moltes persones que no tenen ni els recursos ni la formació per fer aquest tràmits”

El servei local de formació també impulsa a mitjans de juliol un curs de ciberseguretat personal bàsica de 12 hores. Per a més informació: Servei Local d’Ocupació 93 765 04 14 insercio.tordera@tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES