IniciNoticiesSalutLa Corporació dona la benvinguda a onze nous residents

La Corporació dona la benvinguda a onze nous residents

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha donat, aquest dijous, la benvinguda oficial a la nova promoció de residents que s’incorporen a l’organització per formar-se durant els pròxims anys. Són un total d’onze professionals: 8 de Medicina Familiar i Comunitària, un metge resident en geriatria i 2 infermers residents en geriatria, després que la Corporació rebés el 2021 l’acreditació com a Unitat Docent Multiprofessional en Geriatria.

Pel que fa als residents de Medicina Familiar i Comunitària, un d’ells es formarà a l’ABS Malgrat-Palafolls i la resta provenen d’altres àrees bàsiques del territori que són gestionades per l’Institut Català de la Salut, i la Corporació hi col·labora com a centre associat docent. En aquest cas, tres residents provenen de l’ABS de Blanes, un de l’ABS Tordera i tres de l’ABS de Canet de Mar.

Tant l’Hospital de Calella, com el de Blanes, i també l’ABS de Malgrat de Mar són centres col·laboradors de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Girona-ICS.

ÚLTIMES NOTÍCIES