IniciNoticiesEducacióEl Centre de Formació Artística del Teatre Clavé ofereix un descompte del...

El Centre de Formació Artística del Teatre Clavé ofereix un descompte del 50% de la matrícula si es realitza abans del 16 de Juny

Ja està obert el període d’inscripcions per a les cinc àrees amb què compta: sensibilització, escola de dansa, escola de música, aula de teatre i aula de belles arts.

El Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé es prepara per a organitzar el curs 2022/2023. Ja està obert el període d’inscripcions per a les cinc àrees amb què compta: sensibilització, escola de dansa, escola de música, aula de teatre i aula de belles arts.

El proper curs posa l’èmfasi en el fet que, talment com el transcurs de l’aigua modifica les pedres i les arrodoneix, les emocions generades i derivades de la formació artística ens transformen també com a persones. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro explica l’essència del centre de formació, i en destaca el treball transversal que fan les diferents disciplines.

Navarro Centre formació artística

Les inscripcions pel curs 2022/2023 del Centre de Formació Artística (CFA) es poden formalitzar omplint el formulari que hi ha al web www.teatreclave.cat/cfa o bé presencialment a la secretaria del CFA, ubicada al Teatre Clavé de Tordera. Si la inscripció es realitza abans del 16 de juny es compta amb un 50% de descompte en la matrícula.

ÚLTIMES NOTÍCIES