IniciNoticiesCulturaXavier Xaubet estrena amb èxit la seva primera exposició fotogràfica

Xavier Xaubet estrena amb èxit la seva primera exposició fotogràfica

La mostra es podrà visitar a la biblioteca fins l’11 de juny.

La biblioteca de Tordera acull aquest dies la exposició fotogràfica “Insectes i flors, fotografia macro de Xavier Xaubet”. Una activitat estrenada el 28 de maig i que hi serà fins l’11 de juny.

Es tracta d’una exposició de fotografies dels petits detalls dels insectes, ocells o altres elements de la natura. El fotògraf torderenc Xavier Xaubet ofereix un recull d’instantànies que no deixaran a ningú indiferent. Xaubet explica com s’estructura l’exposició de fotografies.

Xaubet expo fotografia 1

A més, hi ha un projector que mostra, mantenint-ne la qualitat, desenes de fotografies. I és que aquestes imatges, meticulosament seleccionades i extretes del paratge natural de Tordera, no són fàcil de capturar. Hores i hores de paciència i caminar pel bosc. Ho explica el mateix autor, Xavier Xaubet.

Xaubet expo fotografia 2

(xaubet expo fotografia 2)

“Has de tenir molta paciència perquè aL acostar-te, la profunditat de camp és molt petita i cal aconseguir que surti ben enfocat”

Per fer aquesta exposició fotogràfica, Xaubet ha estat prop de 10 anys. És la primera exposició del fotògraf torderenc que, amb col·laboració de la Biblioteca de Tordera i Fotoclub Tordera van celebrar-ne la inauguració emmarcada en la setmana de la Natura. A més, no es tanca la porta a fer-ne d’aquesta una exposició rotativa entre diferents biblioteques.

Aquesta activitat s’emmarca en el projecte “Parcs i Biblioteques, naturalment!” i en els actes de la Setmana de la Natura 2022 a Catalunya. L’exposició fotogràfica “Insectes i flors” es podrà visitar fins l’11 de juny.

ÚLTIMES NOTÍCIES