IniciNoticiesMedi ambientTordera tanca una setmana de la natura amb molt bona participació

Tordera tanca una setmana de la natura amb molt bona participació

Tordera ha conclòs la celebració de la Setmana de la Natura amb èxit. Aquest passat cap de setmana l’Ajuntament de Tordera, a través de l’àrea de Medi Ambient ha celebrat les darreres activitats d’una setmana organitzada de cares ala sensibilització natural.

L’objectiu de les activitats programades per aquest any és ha estat difondre entre la ciutadania com els coneixements sobre l’entorn, sobre les energies renovables i la reducció de residus ens ajuden a construir un món millor per viure a la vegada que contribuïm a la millora del nostre benestar, a la preservació del nostre planeta i a identificar aquelles accions que podem fer individualment per millorar globalment. Prop d’una desena d’activitats han omplert aquests 7 dies de celebració que va concloure amb una sortida a la natura des de la Biblioteca i tallers a l’Esplai de la Gent Gran.

La regidora de Medi Ambient, Nàdia Cantero, fa un balanç de la participació dels torderencs i torderenques.

Nàdia balanç natura 1

La Setmana de la Natura és una celebració extensa arreu del país. A Tordera, també es comparteixen els objectius generals.

Nàdia balanç natura 2

 Els actes de la Setmana de la Natura s’han completat amb l’exposició fotogràfica a la Biblioteca “Insectes i flors, fotografia macro de Xavier Xaubet” i també amb la plantada d’arbres al bosc de les escoles per part de tots els grups de 4rt d’ESO de les escoles i instituts de Tordera com símbol del seu final d’etapa escolar obligatòria.

ÚLTIMES NOTÍCIES