IniciNoticiesCulturaContinuen les mostres de fi de curs del Centre de Formació Artística...

Continuen les mostres de fi de curs del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé

Dissabte 4 de juny a les 18:00h la mostra de l’Aula de Teatre ofereix “VISITES” i “VIATGE”. El diumenge 5 de juny, serà el torn de l’Escola de música amb el concert “EL SO DE L’ODISSEA”. 

Arribem a la recta final del curs, moment en què els alumnes del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé mostren al públic els aprenentatges assolits durant el curs.

Després de la mostra de dansa la setmana passada, aquest cap de setmana segueixen les mostres d’alumnes. Dissabte 4 de juny a les 18:00h arriba la mostra de l’Aula de Teatre amb “VISITES” i “VIATGE”. El diumenge 5 de juny, serà el torn de l’Escola de música amb el concert “EL SO DE L’ODISSEA”. Finalment, el divendres 10 de juny a les 18:00h seran els alumnes de Sensibilització i de l’Aula de Belles Arts i Teatre els que mostraran el seu treball al públic amb “A SOTA DE…” i “DE PAPER I CARTÓ”.

Les mostres de final de curs del Centre de Formació Artística són gratuïtes, estan obertes al públic i tenen un doble objectiu: mostrar el treball realitzat pels alumnes durant el curs i propiciar un espai per tal que el públic conegui les diferents opcions que ofereix el Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

Després d’haver realitzat les mostres de fi de curs, les classes del CFA continuaran fins el dimecres 22 de juny, últim dia lectiu del curs 2021/2022.

ÚLTIMES NOTÍCIES