IniciNoticiesEsportsEl CFTordera tanca una de les temporades més difícils com a primer...

El CFTordera tanca una de les temporades més difícils com a primer equip

Demà a les 20:00h del vespre en horari especial perquè el camp municipal d’esports estarà ocupat durant tot el cap de setmana per un torneig de veterans, el primer equip del CFTordera s’acomiadarà de la seva afició amb els deures fets.

Un dels projectes més potents de la segona catalana va caure en una dinàmica negativa de resultats durant la primera lligueta que els va condemnar a disputar el play-off de permanència, tot i que l’objectiu inicial era fer una passa endavant i intentar lluitar per optar a l’ascens. Amb una infermeria sempre plena de baixes i les derrotes que s’acumulaven el conjunt groc i vermell va haver de fer un esforç titànic per capgirar la truita i finalment no ha hagut de patir massa en aquest darrer tram.

Un equip amb barreja de jugadors més experimentats amb jugadors que han fet el salt amb poc rodatge dins d’una categoria exigent com segona català, s’han reivindicat en aquest projecte liderat per en Pai i en Marc Moles. Demà reben el Coma Cros en el municipal d’esports sense res en joc amb el repte d’acabar amb victòria la temporada i en el que serà l’últim partit del capità torderenc Edu Vega i del davanter també torderenc Jose Antonio Martinez que pengen les botes després de més de 20 anys vestint la samarreta del CFTordera. Aquest enfrontament es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES