IniciNoticiesPolíticaJoan Carles Garcia no tornarà a ser candidat a l’alcaldia de Tordera

Joan Carles Garcia no tornarà a ser candidat a l’alcaldia de Tordera

L’Alcalde considera que ha arribat el moment de passar el testimoni a altres persones que es posin al capdavant de l’Ajuntament. Joan Carles Garcia continuarà exercint d’alcalde fins les eleccions de l’any vinent.

Joan Carles Garcia no optarà a la reelecció i el 2023 deixarà de ser alcalde de Tordera. Ahir en una compareixença publica al Teatre Clavé va anunciar que no es tornarà a presentar com a alcaldable a les eleccions municipals de l’any vinent.

Desprès de 8 vegades com a candidat, Garcia anunciava així que ha arribat el moment de passar el testimoni a altres persones.

Balanç Alcalde 1

“Per mi ha estat un honor ser alcalde, anuncio que no seré candidat però continuaré d’alcalde fins l’any vinent, per tant queda un any per treballar”

La compareixença publica d’ahir va començar amb un vídeo sobre els darrers 30 anys al municipi. Canalitzada per dues imatges simbòliques: l’enderroc del mur de la plaça concòrdia i la construcció del pont de ferro per visualitzar els canvis de la societat i del mateix poble.

Durant el seu parlament, Joan Carles Garcia afirmava “Haver intentat durant aquest 30 anys fer infraestructures per a les persones”. Així com fer de Tordera un lloc assenyalat al mapa i on la cultura tingués un paper rellevant.

Garcia va tenir un record pel tancament de Fibracolor que va obrir un temps d’incertesa  davant el buit econòmic que això comportava, i que la perseverança i  la insistència va permetre la inversió d’Inditex. Joan Carles Garcia es mostrava orgullós del batec del municipi.

Balanç Alcalde 2

En la compareixença va afirmar que ha volgut ser alcalde per tots i totes i que ho demostra la capacitat de diàleg que ha tingut amb persones que pensaven diferent. Garcia va parlar de la solitud de l’alcalde i la responsabilitat de prendre decisions algunes encertades o no, però insistia que aquesta és la feina d’un alcalde.

Balanç Alcalde 3

Joan Carles Garcia va acabar amb una frase del veí il·lustre Prudenci Bertrana.

Balanç Alcalde 4

Alcalde de Tordera des de l’any 1995, haurà estat 27 anys com a principal representació municipal i 31 anys a l’ajuntament. Primer sota les sigles de CiU i després de Junts x Tordera. Joan Carles Garcia continuarà com alcalde fins els propers comicis municipals del Maig de 2023. En les properes setmanes està previst que es comuniqui qui agafarà el seu relleu al capdavant de les llistes de Junts x Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES