Dimecres, 10 agost, 2022
IniciNoticiesCulturaAvui i demà tenim un taller de lectura en veu alta...

Avui i demà tenim un taller de lectura en veu alta a la biblioteca

Amb aquesta guia es pretén oferir una eina pràctica per a pares i mares, professorat i personal bibliotecari, que vulguin practicar la lectura en veu alta amb infants d’edats compreses entre 6 i 12 anys.

La Biblioteca de Tordera presenta avui i demà un taller de lectura en veu alta, a càrrec de Jordina Biosca, narradora i actriu. Taller adreçat a persones adultes, especialment pares i mares, professorat i qualsevol persona interessada a aprendre o millorar la seva tècnica de Lectura en Veu Alta. La directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons explica com neix la iniciativa.

Taller lectura en veu alta 1

“Tenim un projecte engegat per ajudar que les escoles fomentin la lectura en veu alta”

Aquest taller s’emmarca dins el projecte “Donem veu a la lectura” de les Biblioteques del Maresme, que es va iniciar amb la presentació d’una guia elaborada amb la col·laboració i assessorament de l’escriptora mataronina Lola Casas. Amb aquesta guia es pretén oferir una eina pràctica per a pares i mares, professorat i personal bibliotecari, que vulguin practicar la lectura en veu alta amb infants d’edats compreses entre 6 i 12 anys.

Les places són limitades i cal inscripció prèvia a la mateixa biblioteca. El taller es farà dimarts i dimecres de 17:30 a 19:30h.

ÚLTIMES NOTÍCIES