IniciNoticiesEsportsLa penya del Bistec, la secció de patinatge artístic del CPTordera i...

La penya del Bistec, la secció de patinatge artístic del CPTordera i el torderenc Hervé Manresa aconsegueixen pujar al podi de diferents proves

D’aquest cap de setmana també podem informar-vos de diferents breus esportius aconseguits per diferents entitats esportives.

La Penya del Bistec continua fent els deures de la temporada, el primer equip s’ha classificat per a la final a 8 del campionat català i el planter del club torderenc s’han proclamat subcampions de Catalunya. En Quim Caballé n’és el president.

Caballe breu 1

La secció de patinatge artístic del CPTordera va participar aquest cap de setmana al 2n open de Barcelona pujant al podi en diferents categories. En total van sumar, tres ors, dues plates, un bronze, una quarta posició i dues cinquenes posicions. Des de la secció valoraven positivament aquests resultats i destacaven la bona evolució de les patinadores.  Escoltem Maria Romaguera.

Romaguera breu 1

Per tancar el diumenge, el torderenc Hervè Manresa del club BTT Fornells va finalitzar en tercera posició a la seva categoria dins la prova de la BTT Vilablareix d’un total de 280 corredors. El mateix torderenc poca estona després del campionat compartia les seves sensacions a Ràdio Tordera.

Manresa breu 2

ÚLTIMES NOTÍCIES