IniciAppL’actor torderenc Jordi Ciurana presenta l’obra "Nausée" a la sala Badabadoc fins...

L’actor torderenc Jordi Ciurana presenta l’obra “Nausée” a la sala Badabadoc fins el 28 de Març

La sala barcelonina ‘La Badabadoc’ acull fins aquest mes de Març una obra protagonitzada per l’actor torderenc, Jordi Ciurana.

Nausée és un espectacle de la maièutica produccions, fruit de la primera residència creativa que  va acollir la sala, estarà en cartell des del 4 de març i fins el dia 28 (20:00h) 

La jove directora catalana Carla Torres Danés ens proposa una història sobre el trànsit de  la joventut a la adultesa que retrata la generació nascuda als anys 80, a partir d’una  parella (interpretada per Jordi Ciurana i Carla Abulí) i les seves pors, il·lusions, soledats… tot plegat il·lustrat amb música de Dylan. L’actor torderenc, Jordi Ciurana explica dins el programa Ona Maresme l’argument.

jordi ciurana 1

Ciurana explica què implica fer una obra amb només el 50% d’aforament, tal com estableixen les actuals mesures anticovid.

jordi ciurana 2

L’obra de 90 minuts de durada es fa de dijous a diumenge a les 20:00h. Les entrades es poden aconseguir a la pàgina web de la sala labadabedoc-teatro.com. Nausée estarà en cartellera fins el diumenge 28 de març.

ÚLTIMES NOTÍCIES