IniciNoticiesComerçL'Ajuntament dóna 10.000 tiquets d'aparcament dels diumenges als comerciants i marxants del...

L’Ajuntament dóna 10.000 tiquets d’aparcament dels diumenges als comerciants i marxants del mercat perquè obsequiïn els seus clients

mercatL’Ajuntament, amb el suport de les associacions Tordera Centre i TACS,  impulsa aquest cap de setmana una nova iniciativa de promoció dels mercat dels diumenges amb un doble objectiu: facilitar l’arribada de més visitants i promoure l’activitat comercial del propi mercat i del comerç local.
Per aquest motiu, coincidint amb les campanyes de Nadal i rebaixes del mes de gener, l’Àrea de Promoció Econòmica posa a la disposició dels comerciants de Tordera i dels marxants del mercat tiquets d’aparcament gratuït.

En aquesta primera fase de la campanya l’Ajuntament oferirà fins a 10.000 tiquets, distribuïts en talonaris. Tots els establiments que es vulguin adherir a la campanya podran recollir un talonari adreçant-se a les oficines de Promoció Econòmica (Camí Ral 174) a partir de dijous 15 de desembre (Fins a esgotar existències).

La voluntat de la iniciativa és que cada establiment i/o parada obsequiï els seus clients amb un tiquet de pàrquing gratuït, facilitant així la seva fidelització al comerç i la seva tornada a Tordera, el diumenge,  per a les seves compres.

El mercat de Tordera disposa de quatre zones d’aparcament de pagament. El preu del tiquet del pàrquing és de 2€ i des de fa anys és gratuït per a tots els vehicles que paguen l’impost de circulació a Tordera (per gaudir d’aquesta bonificació cal recollir l’adhesiu identificatiu a l’OAC de l’Ajuntament presentant el justificant del pagament de l’impost).

ÚLTIMES NOTÍCIES