IniciNoticiesEsportsEl torderenc Hèctor Pavón finalitza amb bones sensacions la seva primera participació...

El torderenc Hèctor Pavón finalitza amb bones sensacions la seva primera participació al Dutch Open dels Països Baixos

Va finalitzar aquest campionat puntuable pel Mundial guanyant el primer combat contra el Regne Unit i perdent el segon contra el número 1

Aquest passat cap de setmana, el torderenc Hèctor Pavón va viatjar fins a Eindhoven (Països Baixos) per participar en el Dutch Open, una competició internacional d’alt nivell puntuable pel rànquing Europeu. El va acompanyar el seu coach, Pedro Cardona, per tal de conèixer de prop el nivell i tot allò que envolta un campionat tan important com aquest, on es concentren els millors esportistes de tot Europa i molts de fora que també van apuntar-se per sumar punts. L’Hèctor va competir a la categoria -59kg, tota una experiència plena d’aprenentatge. Ell mateix detallava com va anar.

Hector Pavon dutch

“el rival va acabar guanyant el campionat i això va fer que agafi més punts pel rànquing mundial”

L’esportista del TKD+Tordera va finalitzar el Dutch Open amb un combat guanyat a la primera ronda i perdent el segon davant el número 1 del rànquing mundial, que a més participativa a casa seva. Des del club torderenc han volgut felicitar públicament a l’Hèctor, ja que per ser la primera vegada que participa en aquest campionat les sensacions són positives.

ÚLTIMES NOTÍCIES