IniciNoticiesEsportsEl CPTordera i el Futsal Tordera aconsegueixen els 3 primers punts de...

El CPTordera i el Futsal Tordera aconsegueixen els 3 primers punts de la temporada

Tots dos equips han començat la lliga fent els deures contra l’Oviedo (4-5) i el Guíxols Futsal (3-2), respectivament. Victòria també del masculí del CEEB Tordera i derrotes del CFTordera i el femení del CEEB Tordera

Bon inici de lliga aquest passat cap de setmana del Club Patí Tordera i del Futsal Tordera. Tots dos equips s’han estrenat amb victòries aquesta temporada. Per un costat, en hoquei patins, els torderencs van derrotar el nouvingut a l’OK Lliga Plata a la seva pista, l’Oviedo Roller HC per 4 a 5. Els de Franc González van presentar una bona imatge i bon ritme de partit durant la majoria dels minuts. Al descans es va arribar amb empat, però a la represa, els torderencs en menys de 2 minuts van aconseguir dos gols molt ràpids que els va permetre agafar confiança fins a poder arribar en els últims 10 minuts amb l’1-5 a l’electrònic (Dani Treccagnoli, 2 de Max Martos, Eric Elias i Natxo Fernández). Els locals per això no van llençar la tovallola i van retallar distàncies fins a col·locar el definitiu 4-5. La nota positiva del Tordera és el bon estat físic i treball defensiu de tots els jugadors conjuntament amb les aturades del porter Quim Hugas. Malgrat això, els grocs i vermells no van aprofitar tres faltes directes, una assignatura pendent d’aquest primer partit de la temporada. Escoltem la valoració que feia després del partit el mateix porter torderenc, Quim Hugas.

“ens hem relaxat amb l’1 a 5, però al final hem tret els 3 punts que és lo important”

Per la seva banda, el Futsal Tordera va endur-se el triomf a casa contra el Guíxols Futsal per un ajustat 3 a 2. Partit igualat i competit fins al final que va donar els 3 primers punts de la temporada en el debut de l’equip a primera divisió catalana.

També igualtat màxima en el partit del sènior masculí del CEEB Tordera que novament es va haver de decidir a la pròrroga, aquest cop contra el CB Olot. El conjunt que dirigeix Marc Delemus va arribar al final del partit amb el 67-67 en el marcador després de fer gaudir els aficionats/des en el pavelló dels països catalans d’un gran duel molt ajustat en tots els quarts. Finalment, un parcial de 6 a 2 en el cinquè i definitiu temps, va retornar la victòria al Tordera després de la derrota en l’anterior jornada.

Cap de setmana dolent pel CFTordera i el sènior femení del CEEB Tordera que van perdre els seus partits a domicili. En futbol, el conjunt groc i vermell va encaixar una derrota inesperada contra la Penya Bons Aires per 4 a 2. Els locals van posar-se per davant el marcador amb un gol de penal que va ocasionar també l’expulsió de Joel per unes mans dins l’àrea. Això va condicionar el partit i el Tordera ha va internar, però no va poder remuntar l’enfrontament. Tot i la derrota, els torderencs mantenen la segona posició.

I per acabar, el sènior femení del CEEB Tordera es va ressentir del viatge a Astúries encaixant una derrota contundent contra el Sanfer per 76 a 41.