IniciNoticiesRegidoriesÚltims detalls del reglament de participació ciutadana

Últims detalls del reglament de participació ciutadana

El regidor Rafa Delgado explica que s’està ultimant amb Esquerra amb la intenció d’involucrar els ciutadans, entitats i associacions en la presa de decisions del poble

El reglament de participació ciutadana s’està acabant de perfilar i es posarà sobre la taula en el pròxim ple municipal. Després d’elaborar-lo entre tots els partits polítics, és entre Esquerra i els socialistes entre qui s’estan acabant de decidir els últims detalls. Aquest té com a objectiu agilitzar els tràmits entre l’Ajuntament, les entitats i els ciutadans, així com regular els diferents espais de participació. En definitiva, recull com es pot involucrar tothom en les decisions del poble. Segons el regidor Rafa Delgado, és cabdal per promoure la transparència amb els ciutadans:

Rafa Delgado 1

“AMB ESQUERRA HO ESTEM ACABANT DE PERFILAR, DESPRÉS DE FER-NE L’INFORME TÈCNIC”

D’altra banda, també busca la millora en l’organització entre el consistori i les associacions i entitats del poble. Encara que ja hi ha feina feta, Delgado assegura que hi ha aspectes en què s’ha d’aprofundir una mica més:

Rafa Delgado 2

“JA HO TENIM TREBALLAT, PERÒ HI HA ELEMENTS EN ELS QUALS HEM D’INCIDIR MÉS”

L’objectiu és crear un municipi més participatiu i accessible, millorant-ne les relacions entre els ciutadans, les associacions i l’administració. Un exemple d’això és l’aplicació Tramit, activada per l’Ajuntament el setembre. Aquesta eina permet dur a terme gestions municipals de manera ràpida, fomentant la participació ciutadana i una relació més estreta amb l’administració.

ÚLTIMES NOTÍCIES