IniciNoticiesEsportsEl sènior femení del CEEB Tordera suma la primera victòria a Lliga...

El sènior femení del CEEB Tordera suma la primera victòria a Lliga Femenina 2 contra el Mondragón (63-46)

També tanca el cap de setmana amb un triomf el CFTordera que va sentenciar el partit contra La Punxa a la primera part (4-0) i el sènior masculí del CEEB Tordera perd contra el Granollers (57-46)

Cap de setmana esportiu molt positiu pel sènior femení del CEEB Tordera i el CFTordera que no deixen escapar els punts a casa. Dissabte un molt bon ambient a les graderies i un gran partit dels homes de Guillem Ferrer va ser la millor combinació possible per gaudir en el municipal d’esports de la quarta victòria consecutiva. El CFTordera suma així 12 punts de 12 possibles i segueix invicte en aquest inici de lliga. La darrera victòria contra La Punxa per 4 a 0 en una primera part excel·lent on els torderencs ja van sentenciar el duel demostrant un domini total tant defensiu com ofensiu. David Serrano, Adrià Casanovas, Alex Garcia i Jose Manuel Martínez ‘Pitu’ van ser els autors del pòquer de gols. Escoltem la valoració de l’entrenador del conjunt groc i vermell, Guillem Ferrer.

Guillem Ferrer

“molt content, sabíem que havíem de fer un bon partit i l’equip l’ha fet”

També destacar aquest cap de setmana la victòria del sènior femení del CEEB Tordera que s’estrenava com a local a la Ciutat Esportiva de Blanes. Les noies es van imposar al Mondragón basc per 63 a 46 aconseguint el primer triomf a LF2 després de la derrota en la primera jornada. Les noies van sortir molt bé a pista dominant el marcador en la primera part (37-20). A la represa, el Mondragón va intentar retallar distàncies, però les torderenques van continuar competint i sense baixar el ritme van anul·lar les opcions de les visitants. El Tordera se situa cinquè empatat amb 5 equips més.

La cara negativa del dissabte va ser la derrota del sènior masculí del CEEB Tordera que va trencar la ratxa de victòries que portava en les 3 primeres jornades de lliga. Va perdre a la pista del Granollers per 57 a 46 i cau a la quarta posició a segona catalana de bàsquet.

ÚLTIMES NOTÍCIES