IniciNoticiesEsportsEl torderenc Daniel Angelats es proclama campió del món del joc d’estratègia...

El torderenc Daniel Angelats es proclama campió del món del joc d’estratègia Carcassone

Va representar Catalunya en el Mundial celebrat a Herne (Alemanya), ja que era d’actual campió català 2024. Va haver d’enfrontar-se a representants de Letonia, Rússia, Xina, Argentina, Hongria, entre d’altres.

Aquest passat cap de setmana, per segon any consecutiu es va celebrar a Herne (Alemanya) el Mundial de Carcassone. El torderenc i membre del Club d’Escacs de Tordera, Daniel Angelats, ha tocat l’Olimp en proclamar-se campió del món 2024 d’aquest joc de taula, el Carcassone. El joc consisteix a crear un taulell 1 contra 1 on s’ha de construir una ciutat, camins, un monestir i camps, impedint que el rival pugui crear el seu. Un esdeveniment que reuneix la crème de la crème de l’escena competitiva internacional.

En Daniel representava Catalunya en el torneig, ja que era d’actual campió català 2024. En declaracions a El Show dels Esports, el torderenc compartia que encara està assimilant aquest èxit.

Dani campió 1

En la fase inicial, que constava de 6 partides, en Dani es va alçar amb 5 victòries i 1 derrota, aconseguint així un lloc entre els 8 millors per disputar la fase final eliminatòria. Tot i els nervis, Angelats creu que va fer una bona competició.

Dani campió 2

A la ronda de quarts de final, es va enfrontar al representant argentí, a qui ja havia guanyat a la fase prèvia; el resultat va tornar a ser favorable al torderenc.

A semifinals li va tocar lluitar contra la representant de la Xina, en una partida molt renyida i altament estratègica, que en Dani va saber gestionar de manera òptima per aconseguir el triomf.

Després d’aquestes dues victòries molt treballades, va arribar a la final on va demostrar del seu talent i profund domini estratègic del joc davant del representant d’Hongria. El torderenc explica quin objectiu sabia posat abans de començar el Mundial i com es va desenvolupar la final.

Dani campió 3

“jo m’havia plantejat guanyar un parell de partides i deixar Catalunya acceptablement bé, però no em vaig tancar cap porta”

Després de proclamar-se campió del món, el premi gros és tornar l’any que ve. El desig d’en Dani és poder participar amb algun altre representant de Catalunya.