IniciNoticiesEntitatsLa Capsa dels Records organitza diumenge 13 d’octubre una caminada i un...

La Capsa dels Records organitza diumenge 13 d’octubre una caminada i un acte per visibilitzar el Dol Perinatal

L’acte central es farà a l’ermita de Sant Tou, amb parlaments, actuació musical i homenatge als nadons estrella

El proper diumenge 13 d’octubre tindrà lloc la tercera caminada solidària organitzada per l’associació La Capsa dels Records dedicada al suport al dol perinatal, gestacional i neonatal.

Aquest esdeveniment, que té com a objectiu conscienciar la societat sobre aquesta dolorosa realitat que afecta moltes famílies, es farà una caminada des de la pista de Sant Andreu fins a l’ermita de Sant Tou.

A l’ermita torderenca es farà l’acte central amb parlaments, homenatge als nadons estrella i l’actuació musical de Maria Cruz Millet. Així ho explica la presidenta de La Capsa dels Records, Maria Simon.

Caminada dol perinatal 1

La sortida de la caminada serà a la pista del veïnat de Sant Andreu. Les últimes inscripcions seran a les 9:00h, la sortida a les 10:00h i l’acte principal a Sant Tou serà a les 11:30h. El preu de l’activitat serà de 10 euros on s’inclou avituallament i obsequi per a tots els participants.

L’organització fa una crida a la participació de la ciutadania, animant-los a adquirir el dorsal de forma anticipada a través de la plataforma Entradium

https://entradium.com/es/events/3a-caminada-solidaria

Les persones que no puguin assistir també poden col·laborar adquirint el dorsal 0.

L’octubre és el mes per la conscienciació de la mort gestacional i neonatal. Per aquest motiu, la caminada vol ser un acte de suport i record per aquelles famílies que han viscut la pèrdua d’un fill durant l’embaràs o poc després del naixement, sovint silenciat en la societat. Maria Simon explica dos eixos que marquen a les persones que pateixen la mort d’un fill o filla.

Caminada dol perinatal 2

El suport de tothom és crucial per seguir donant visibilitat a aquest tipus de dol i continuar acompanyant les famílies que passen per aquesta difícil experiència.

ÚLTIMES NOTÍCIES