IniciNoticiesEsportsEl TKD+Tordera participarà per primera vegada amb un equip de competició en...

El TKD+Tordera participarà per primera vegada amb un equip de competició en el Campionat d’Espanya per clubs

Fins ara l’entitat torderenca només ho havia fet amb 2 competidors, i aquest any, l’objectiu és estrenar-se amb un grup variat de diferents categories

El Taekwondo + Tordera ha donat al tret de sortida a les competicions d’aquesta temporada participant en 2 Open Internacionals, el de Sant Pere de Ribes i al de Benidorm. 2 competicions on els esportistes de Tordera s’han enfrontat amb competidors europeus. Per tots ells ha sigut un aprenentatge i una preparació de cara al Campionat d’Espanya per clubs. Un objectiu pel TKD+Tordera que per primera vegada participarà amb un equip de competició, ja que fins ara l’entitat torderenca només ho havia fet amb 2 competidors. Sentim Oscar Pavón, coordinador i coach.

Oscar Pavón 1

“per això estem fent sortides amb els petits. És el camí que hem de fer per arribar amb una mica d’experiència”

El proper repte serà la participació de l’Hèctor Pavón en el Dutch Open dels Països Baixos, competició puntuable per l’Europeu i que estarà acompanyat per el coach Pedro Cardona.

Pavón es mostra content amb el progrés de l’equip de detecció de talents que actualment està format per 10 competidors. A més, 20 components de l’equip de competició ja estan preparats per debutar en competició.

Oscar Pavón 2

Durant aquest mes d’octubre i principis de novembre, el TKD+Tordera té 2 Opens més, el de Malgrat i el de Pamplona. També en vermell tenen marcat el Campionat de Catalunya Infantil de Competició que serà el diumenge 10 de novembre, el Campionat de Catalunya Júnior Absolut el 24 de novembre i el Campionat de Catalunya Sènior Absolut que se celebrarà el 22 de desembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES