IniciNoticiesEsportsEl CFTordera goleja al Sant Feliu de Guíxols (1-5) i el sènior...

El CFTordera goleja al Sant Feliu de Guíxols (1-5) i el sènior masculí del CEEB Tordera aconsegueix la victòria després de superar dues pròrrogues (66-59)

Tots 2 equips estan a un nivell molt alt aquesta temporada sumant 3 victòries en 3 partits. Qui no va tenir tanta sort en l’inici a LF2 va ser el sènior femení del CEEB Tordera que va caure a la pista del BF León per 55 a 51

Cap de setmana esportiu on el CFTordera i el sènior masculí del CEEB Tordera continuen imparables i invictes en aquestes 3 primeres jornades de lliga. En futbol, els torderencs van golejar al Sant Feliu de Guíxols (1-5) amb un gran partit de tots els jugadors, sobretot a la segona part. El partit va començar molt bé, després d’una molt bona jugada col·lectiva, Jordi Pujades finalitzava de cap per obrir el marcador. Amb el 0 a 1 es va arribar al descans, inclús el Guíxols va posar emoció al partit empatant el duel. Però la reacció del Tordera va ser immediata amb el gol d’Adrià Casanovas. La festa de gols i de joc va seguir amb l’1 a 3 de penal marcat per Àlex Sánchez i van arrodonir el marcador, Raul Fernández i David Serrano, per posar l’1 a 5 definitiu. Escoltem la valoració de l’entrenador del CFTordera, Guillem Ferrer.

Guillem Guíxols

“crec que si estan bé són millors que el rival i així ho han fet a la segona part”

El sènior masculí del CEEB Tordera també està demostrant estar a un nivell altíssim aquesta temporada. Va superar a casa al CB llinars per 66 a 59 en un partit competit i lluitat fins al final pels 2 conjunts. Tant va ser així que el partit va acabar amb empat a 45 i va necessitar dues pròrrogues per decidir el guanyador. En el sisè quart el Llinars només va anotar 4 punts i el Tordera ja va poder sentenciar la tercera victòria consecutiva.

La creu del cap de setmana és pel sènior femení del CEEB Tordera que va perdre 55 a 51 a la pista del BF León el primer partit a LF2. Les torderenques van remuntar el partit en el tercer quart posant-se 8 punts per sobre, però en el darrer quart les locals van signar 10 minuts molt bons tancant el partit amb un parcial de 19 a 7. Aquesta cap de setmana s’estrenaran com a locals a Blanes, diumenge a les 11:30h.