IniciNoticiesEsportsLa Penya Barcelonista de Tordera celebra demà l’assemblea general ordinària de socis/es...

La Penya Barcelonista de Tordera celebra demà l’assemblea general ordinària de socis/es amb el repte de seguir obrint-se al públic jove

Un dels punts més importants és el de les eleccions. La primera convocatòria és a les 19:30h, i la segona a les 20:00h de la tarda. Un cop finalitzada l’assemblea, es farà un sopar al mateix local social

La Penya Barcelonista de Tordera informa els seus socis i sòcies que demà divendres estan convocats a l’Assemblea General Ordinària. Entre els punts a tractar destaquen l’estat de comptes de la penya de l’exercici 2023, el pressupost del 2024 i els canvis a la junta amb el torn de precs i preguntes. Lluis Agell, president de la Penya, es mostra content de poder reunir-se de nou amb tots els socis/es i destaca quin és el punt en l’ordre del dia més important de l’assemblea.

Lluís Agell 1

Tal com comenta el mateix Agell, si res canvia d’aquí a demà, tornarà a ser escollit president de l’agrupació blaugrana, ja en porta 24 anys al capdavant. L’objectiu principal que es marquen és seguir ampliant els socis i simpatitzants blaugranes torderencs. 

L’agrupació continua amb la seva tradicional activitat de convertir-se en el punt neuràlgic de seguiment del FCBarcelona al municipi. De fet, han aconseguit un repte que s’havien marcat temps enrere, augmentar els socis més joves.

Lluís Agell 2

“hi ha molt de jovent, fa goig en partit de campions anar a la penya”

La Penya compta amb uns 170 socis i sòcies. La quota de penyista té un cost de 25€ l’any amb diferents serveis que ofereix el FCBarcelona.

L’assemblea de demà es durà a terme en el local social amb dues convocatòries, la primera a les 19:30h, i la segona a les 20:00h de la tarda. Un cop finalitzada l’assemblea, es farà un sopar al mateix local social.

ÚLTIMES NOTÍCIES