IniciNoticiesRegidoriesTordera impulsa una nova iniciativa familiar amb un llibret infantil per fomentar...

Tordera impulsa una nova iniciativa familiar amb un llibret infantil per fomentar la creativitat i el coneixement del municipi

Els materials es distribueixen en restaurants i habitatges turístics adherits a la campanya.

L’Ajuntament de Tordera presenta una nova iniciativa familiar, educativa i d’entreteniment vinculada a la promoció econòmica del municipi. Es tracta d’un llibret i llapis de colors a càrrec de Promoció de l’Activitat Econòmica del consistori, que neix amb la idea d’apropar el municipi de Tordera als més petits de la casa.

Dins els llibrets -els infants- hi trobaran diferents activitats, totes elles relacionades amb Tordera i amb les característiques del nostre municipi. Podran pintar l’església i el Pont de Ferro, trobar les 8 diferències, conèixer els nostres gegants, així com unir els punts del Maxtord entre d’altres moltes activitats. El regidor de promoció econòmica, Rafa Delgado confia que la iniciativa tingui molt bona acceptació.

Rafa llibret

“és una iniciativa pensada pels més petits de la casa”

També es vol fomentar la creativitat dels nens i nenes de Tordera i que, quan estiguin en un restaurant, tinguin la possibilitat d’enriquir-se coneixent el seu poble; Tordera.
Els llibrets s’han repartit als locals de restauració de Tordera que han volgut adherir-se a la campanya, així com als habitatges d’ús turístic del municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES