IniciNoticiesEsportsEl sènior femení del CEEB Tordera iniciarà dissabte el segon any a...

El sènior femení del CEEB Tordera iniciarà dissabte el segon any a LF2 a la pista del León

L’equip encara està en procés d’adaptació al nou entrenador. També s’han incorporat a les files torderenques 5 jugadores

L’equip femení de Lliga Femenina 2 estrena dissabte el seu segon any a la categoria amb el nom CEEB Tordera-CB Blanes. La vinculació es va fer efectiva just a temps perquè les noies juguessin amb llicència del Blanes. També el club ha fet molts esfroços per no perdre la categoria i buscar patrocinadors per poder fer front a les despeses que implica la lliga i els desplaçaments. Una nova temporada a la competició estatal que s’inicia amb molts canvis, començant per la banqueta amb l’Arnau Ferreras com a nou entrenador. Ell mateix apunta que s’estan adaptant entre tots i que el procés encara durarà uns mesos.

Arnau Ferreras 1

“serà un procés que acabarem jugant com volem al desembre, gener o febrer”

A part de l’entrenador, l’equip també va patir baixes importants i això ha fet que arribessin noves jugadores per reforçar l’equip, en total 5. Ferreras explica com ha canviat el sistema de joc respecte al que tenien l’any passat.

Arnau Ferreras 2

Dissabte, el sènior femení del CEEB Tordera afronta amb il·lusió la primera jornada de lliga i el primer desplaçament de la temporada. Viatjaran el mateix dissabte cap a León per jugar el partit a les 20:30h. El duel es podrà seguir en directe pel canal FEB.

ÚLTIMES NOTÍCIES