IniciNoticiesTecnologiaL'Ajuntament de Tordera activa l'aplicació "apptramit" per facilitar la gestió de tràmits...

L’Ajuntament de Tordera activa l’aplicació “apptramit” per facilitar la gestió de tràmits municipals des del mòbil

L’eina permet als ciutadans realitzar tràmits amb l’Ajuntament de manera ràpida i senzilla, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, fomentant una administració més eficient i transparent.

L’Ajuntament de Tordera ha llançat l’aplicació Tramit, que ofereix als ciutadans la possibilitat de realitzar gestions municipals de manera ràpida i senzilla des del mòbil. Aquesta eina digital facilita la relació amb l’administració local, fent-la més àgil i còmoda.

L’aplicació es caracteritza per ser intuïtiva i segura, permetent als usuaris registrar-se en només tres passos gràcies a la integració de la signatura electrònica mòbil d’idCAT Mòbil. Això garanteix la seguretat sense necessitat d’instal·lar certificats addicionals al dispositiu, optimitzant el temps i estalviant recursos.

Aquesta nova aplicació, disponible per a dispositius mòbils, té com a objectiu agilitzar els tràmits administratius amb l’Ajuntament. Els usuaris poden gaudir de beneficis com l’estalvi de temps, la recepció de notificacions en temps real, el registre complet de gestions realitzades i la possibilitat de gestionar diferents municipis des d’una mateixa aplicació. Ho explica el regidor de comunicació, Pere Garcia.

apptramit

“l’app aporta molt avantatges a la ciutadania”

A més, Tramit permet fer pagaments en línia i obtenir documents oficials, com el volant de padró, de manera immediata. És gratuïta i es pot descarregar tant a l’App Store (iOS) com a Google Play (Android). Amb aquesta nova plataforma, l’Ajuntament avança en el seu procés de digitalització, facilitant l’accés als serveis municipals de manera més eficient, reduint la necessitat de desplaçaments i millorant la participació i transparència ciutadana.

ÚLTIMES NOTÍCIES