IniciNoticiesEsportsEl CFTordera i el sènior masculí del CEEB Tordera tornen a guanyar,...

El CFTordera i el sènior masculí del CEEB Tordera tornen a guanyar, aquest cop a casa

En futbol, els torderencs van saber patir en el tram final de partit, però van guanyar per 1 a 0 i sumen 6 de 6. També segona victòria per l’equip de bàsquet que va desfer-se clarament del CB Parets per 68 a 40

Els 2 sèniors masculins de futbol i bàsquet segueixen guanyant. Aquest passat cap de setmana es van estrenar a casa i van tornar a fer els deures. 2 partits en aquest inici de lliga, 2 victòries. El CFTordera va rebre la visita al municipal d’esports del Sils. 1 a 0, resultat per la mínima, però suficient per sumar 6 punts de 6 possibles. Els torderencs no es van trobar còmodes i van partir més del que s’esperaven, tot i dominar en moltes fases del partit i tenir múltiples ocasions clares de gol. Duel molt competit que al final es va decantar per una jugada en el primer minut de la segona part finalitzada amb gol de David Serrano. Providencial també va estar el defensa torderenc, Jordi Pujades, que va salvar la victòria traient una pilota de sota pals en l’últim sospir de partit. Escoltem el mateix jugador del CFTordera com va viure aquesta acció.

pujades

no tenia més opcions, estava caient i he saltat

La nota negativa del partit va ser la lesió greu de Diego que va marxar del camp amb ambulància. El CFTordera se situa quart a tercera catalana amb 6 punts empatat amb el Breda, Fornells i Arbúcies.

Per la seva banda, el sènior masculí del CEEB Tordera també segueix amb pas ferm a segona catalana. El conjunt torderenc va imposar-se clarament al CB Parets (68-40) a casa. El darrer quart el van començar amb una diferència de 21 punts, difícil de retallar pel rival, ja que el Tordera va continuar amb l’efectivitat que havia demostrat en tot el partit.