IniciNoticiesPolíticaTordera i Torvizcón inicien converses per un possible agermanament

Tordera i Torvizcón inicien converses per un possible agermanament

Les dues poblacions comparteixen vincles històrics dels anys 60 i 70

Ahir al matí, l’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megías, va rebre l’alcalde de Torvizcón (Granada), Juan David Moreno, per explorar les bases d’un futur agermanament entre les dues poblacions.

Amb aquesta trobada, ambdós alcaldes van començar a explorar la possibilitat d’agermanar les dues localitats. Aquesta relació té arrels que es remunten a les dècades dels anys 60 i 70, quan Tordera va acollir prop d’un miler de persones provinents de Torvizcón i la regió de l’Alpujarra, que van emigrar a Catalunya en cerca de noves oportunitats.

L’Alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias assegura que en primer contracte entre les dues poblacions van començar el mes d’Agost i que la voluntat és materialitzar col·laboracions futures.

Agermanament Elisabet

“avui hem establert les bases de futures col·laboracions”

Durant la visita, Moreno va tenir l’oportunitat de conèixer prop diverses àrees i equipaments d’interès del municipi de Tordera, i en els propers mesos s’espera aprofundir els vincles entre ambdues poblacions. L’Alcalde de Torvizcón es mostrava molt satisfet de la visita i espera que la col·laboracions entre el dos municipis es concreti.

Agermanament Torvizcón

Aquestes accions es centraran en fomentar les relacions culturals, associatives, històriques i comercials.

ÚLTIMES NOTÍCIES