IniciNoticiesComerçInditex comença les obres d’ampliació de la sitja de roba penjada del...

Inditex comença les obres d’ampliació de la sitja de roba penjada del centre logístic de Tordera

Segons l’ajuntament, quan es va fer la sitja existent, ja es va deixar en previsió una ampliació, què és la que ara s’està executant.

Nova inversió al centre logístic d’Inditex a Tordera. Fa unes setmanes, han començat les obres  d’ampliació de la sitja automàtica d’emmagatzematge de roba penjada a la zona del centre logístic. Segons l’ajuntament, quan es va fer la sitja existent, ja es va deixar en previsió una ampliació, què és la que ara s’està executant.

L’Alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias considera que és bona notícia que la multinacional gallega continuï invertint a Tordera cosa que permetrà generar nous llocs de treball.

Elisabet Inditex

“Inditex continua apostant per Tordera”

La infraestructura d’Inditex a Tordera està formada per cinc naus amb una superfície total construïda d’aproximadament 200.000 m², abastint més de 2.300 botigues. Dins aquest complex hi ha el centre logístic de Massimo Dutti, amb aproximadament 80.000 m² construïts.

El centre logístic té una sitja de paqueteria amb capacitat per a més de 200.000 caixes i una altra sitja de roba penjada, equipada amb tecnologia punta per emmagatzemar més de dos milions de peces. La tecnologia aplicada garanteix l’objectiu de lliurar la mercaderia a les botigues en un màxim de 48 hores. Amb la nova inversió que està executant Inditex a Tordera s’espera que la capacitat productiva de la planta es pugui multiplicar.

ÚLTIMES NOTÍCIES