IniciNoticiesEsportsUn grup d’alumnes del Club Tennis Tordera competiran aquesta temporada

Un grup d’alumnes del Club Tennis Tordera competiran aquesta temporada

Entrenaran al nostre municipi, però jugaran la lliga amb el Club Tennis Blanes, ja que la Federació Catalana exigeix tenir un mínim de dues pistes per ser club federat i a Tordera només n’hi ha una

El projecte del Club Tennis Tordera segueix creixent, però amb canvis a la direcció. L’any 2021, en Tom Chauvin va tornar a recuperar el tennis a Tordera, condicionant la instal·lació esportiva i potenciant i ensenyant altra vegada aquest esport que ja s’havia practicat abans al municipi i que es va deixar de fer. Aquesta temporada, en Tom deixa el club i passarà a coordinar-lo en Sergi Vidal, que també serà entrenador. Ell mateix ho explicava a El Show dels Esports.

Sergi Vidal 1

Vidal destaca que la seva voluntat és continuar amb la gran feina que ha fet en Tom tots aquests anys. De fet, una de les novetats per aquest nou curs és que un grup d’alumnes competirà. Entrenaran al nostre municipi, però jugaran la lliga amb el Club Tennis Blanes, ja que la Federació Catalana exigeix tenir un mínim de dues pistes per ser club federat i poder competir, i a Tordera només n’hi ha una. Ho avançava Sergi Vidal.

Sergi Vidal 2

“competiran per tota la província de Girona”

Són 6 nens alevins que ja han començat els entrenaments dos dies a la setmana per poder competir. Això ha suposat un reajustament del calendari de les classes. En parla el coordinador del Club Tennis Tordera.

Sergi Vidal 3

L’entitat torderenca compta actualment amb una quarantena d’alumnes. Per aquest mes de setembre ofereix matrícula gratuïta, primers entrenaments de prova i grups adaptats a les edats i als nivells de cadascú. Podeu consultar tots els horaris a través del perfil d’Instagram @clubtennistordera_ctt. També, la voluntat del club és que durant el cap de setmana la gent de Tordera pugui llogar la pista per fer partits, però aquest és un objectiu a llarg termini.

ÚLTIMES NOTÍCIES