IniciNoticiesEsportsObertes les inscripcions per participar en la bicicletada popular organitzada per l’Ajuntament...

Obertes les inscripcions per participar en la bicicletada popular organitzada per l’Ajuntament i el Ciclisme Tordera (BTT & Road)

Una activitat programada dins de la setmana europea de la mobilitat i que se celebrarà dissabte a partir de les 16:45h des del parc de la sardana

Per aquest proper dissabte 21 de setembre, l’Ajuntament de Tordera, conjuntament amb l’entitat “Ciclisme Tordera (BTT & Road)”, organitzen una activitat oberta a tots els públics. Es tracta d’una bicicletada popular en motiu de la setmana europea de la mobilitat. 

Per participar en l’activitat cal inscripció prèvia, les places limitades i poden participar nois/es a partir dels 6 anys. Se sortirà des del Parc de la Sardana a les 16:45h en el punt de trobada i s’arribarà fins a l’estació d’aforament de la Tordera de Can Simó (Fogars de la Selva) on hi haurà un petit refrigeri.

Al llarg del recorregut, membres del club ciclisme Tordera BTT & Road donaran consells bàsics de la pràctica i el maneig correcte de les bicicletes. El torderenc Sergi Fontseca, agent major d’incendis del cos d’Agents Rurals i Bomber Voluntari de Tordera, també participarà de la trobada.

Des d’avui i fins dissabte se celebra la setmana europea de la mobilitat sostenible. Una iniciativa a nivell europeu que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric.

ÚLTIMES NOTÍCIES