IniciNoticiesEsportsEls Maduixots demanen gent per fer pinya en el Concurs de Castells...

Els Maduixots demanen gent per fer pinya en el Concurs de Castells de Torredembarra

En menys d’una setmana, ja s’han apuntat més de 120 persones de diversos municipis del territori. Els Maduixots disposaran de dos autocars i això comporta que només quedin poc més d’una vintena de places de bus gratuïtes lliures en aquests moments. 

El passat 31 d’agost es va tancar la classificació pel Concurs de Castells d’aquest 2024 i els Maduixots han entrat a la sessió de Torredembarra del diumenge 29 de setembre.

La Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima participaràportant les construccions amb més dificultat i, per això, demanen a la població del territori que s’animi a fer pinya amb ells durant els assajos i a viure l’experiència del concurs. Els Maduixots busquen la col·laboració de castellers antics i, també, de gent que no hagi fet mai castells. Aquells que s’hi animin tindran de forma gratuïta, un autocar amb parada a tots els municipis del territori, una samarreta edició especial i una carmanyola amb entrepà i beguda. Mercé Masferrer i Pol Torrent, cocaps de colla, expliquen quantes persones necessitarien.

“en una situació ideal hauríem de ser unes 200 persones”

Tothom qui vulgui ajudar als Maduixots, sigui el dia del Concurs o als assajos especials previs (19 i 26 de setembre al local de Palafolls), es podrà inscriure a través del QR o del formulari següent abans del dilluns 23 de setembre. També podeu escriure a castellersaltmaresme@gmail.com o trucar al 606345104:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9A2XIpO7fdq88uyIrMLO_XW3tKltex1zsgHSFXiOpx_ejqA/viewform

El Concurs se celebra cada 2 anys i aquest serà el tercer concurs de Castells al qual participen els Maduixots. El 2018 ja es van classificar en el de Torredembarra, i el 2022 a Tarragona. Els 2 cocaps de colla expressaven que és un orgull representar l’Alt Maresme en l’espectacle casteller més gran.

Abans del Concurs, però, els Maduixots encara tenen dues diades. El 21 de setembre per la Festa Major de Calella amb Minyons de Terrassa i Xics de Granollers, i el 22 de setembre a Lloret de Mar amb Castellers de Vilafranca i Guillats de la Selva.

ÚLTIMES NOTÍCIES