IniciNoticiesEsportsRècord d’equips femenins apuntats a la diada del bàsquet organitzada pel CEEB...

Rècord d’equips femenins apuntats a la diada del bàsquet organitzada pel CEEB Tordera

Demà es tanquen les inscripcions i a hores d’ara, uns 60 equips d’arreu del territori participaran el dissabte 14 i diumenge 15 de setembre en aquesta jornada que sempre és exitosa

A hores d’ara, 60 equips d’arreu del territori participaran en una nova edició de la diada del bàsquet que impulsa el CEEB Tordera. El pavelló dels Països Catalans acollirà els partits que enguany, es jugaran en diferents pistes simultàniament. L’estructura del cap de setmana serà la següent, dissabte 14 de setembre jugaran els equips masculins durant tot el dia i diumenge 15 de setembre serà el torn dels equips femenins. En aquesta nova edició, les categories participants tant d’àmbit masculí com femení seran des de premini fins a sènior. Thais Morales, una de les organitzadores de l’esdeveniment explica l’essència de la diada.

“són dos dies de gaudir del bàsquet i és un espai privilegiat per conèixer gent nova”

Encara hi ha places disponibles en algunes de les categories. Per més informació podeu contacte a través del correu ceebtordera2013@gmail.com o omplint el formulari que trobareu a l’Instagram del club. Demà es tanquen les inscripcions.

Morales destaca l’augmenten d’equips femenins que s’han apuntat aquest any.

Donat l’èxit han hagut de limitar places, ja que durant el cap de setmana es jugaran més de 150 partits i les instal·lacions no donen per més.

Els horaris dels enfrontaments començaran a les 9h del mati i finalitzaran a la tarda-vespre, tant dissabte com diumenge. El club compta amb la pista interior del pavelló, i també amb les pistes de l’institut Ignasi Iglesias on es disputaran simultàniament els diferents partits. Seran a temps corregut en dues parts de 20 minuts.

El CEEB Tordera també realitzarà servei de bar i de menús durant el cap de setmana.

ÚLTIMES NOTÍCIES