IniciNoticiesSocietatLa dramaturga Clàudia Puig serà la pregonera de la Festa Major 2024

La dramaturga Clàudia Puig serà la pregonera de la Festa Major 2024

La torderenca, que ha escrit i dirigit obres de teatre en sales de Barcelona i Madrid, pujarà al balcó de l’Ajuntament el 23 d’agost

La dramaturga i directora de teatre Clàudia Puig ha estat escollida com la pregonera de la Festa Major 2024. La torderenca, que ha escrit i dirigit obres de teatre en sales de Barcelona i Madrid, pujarà al balcó de l’Ajuntament per inaugurar les festes d’aquest any. Puig reconeix que ja s’havia imaginat fent el pregó i destaca que es mostra emocionada pel reconeixement.

Claudia pregó

“En algun moment de la meva vida m’havia plantejat poder ser pregonera”

Clàudia Puig ha estat des de ben petita lligada a les arts escèniques i a Tordera. Amb 4 anys va començar a fer dansa al Teatre Clavé i allà va formar-se durant més d’una dècada. L’artista subratlla que en aquelles aules va començar a seguir les metodologies que la farien arribar fins a on és ara.

Clàudia disciplina

“La primera vegada que vaig escoltar la paraula “disciplina” va ser al Teatre Clavé”

Al cap d’un temps, va marxar a Madrid “buscant una nova vida”, i a la capital espanyola és on actualment està desenvolupant la seva carrera artística. La primera obra que va escriure i dirigir va ser “Pintures Fugades”, que es va estrenar l’any 2021 al “Teatro de las aguas de Madrid”. A posteriori, va continuar amb “A TERRA”, una obra que després de dos anys encara funciona i que va arribar a representar a Tordera juntament amb el Fòrum pel Teatre i la Cultura. Amb relació als seus darrers projectes, a mitjan maig va estrenar l’obra “Les Modistes” al Teatre Clavé, una producció que va donar llum al nostre poble i que té l’objectiu d’acabar sent traslladada a Madrid. Per altra banda, el pregó d’aquest any manté les novetats de l’any passat. L’acte començarà el divendres 23 d’agost a les 21:00h de la nit i es farà des del balcó de l’Ajuntament. Per segona vegada, es retrà homenatge a totes aquelles entitats torderenques que durant aquest 2024 celebrin anys. Seguidament, arrencarà el correfoc a les 22:00h darrere la plaça de l’Església, a les 23:30h concert a la plaça amb “Arritmics” i a la zona del Parc Prudenci Bertrana hi haurà Barraques des de les 23:00h fins a les 5:00h amb Les que Faltaband, Figa Flawas i DJ Sendo.

ÚLTIMES NOTÍCIES