IniciNoticiesEsportsLa Penya del Bistec prepara el 2n torneig infantil de bitlles catalanes...

La Penya del Bistec prepara el 2n torneig infantil de bitlles catalanes dins de la programació de la Festa Major

L’objectiu que busca l’entitat és seguir amb la promoció d’aquest esport entre els més petits, ja que cada vegada té més adeptes al nostre municipi i en el club. Les inscripcions són limitades i ja estan obertes

Queden pocs dies per iniciar la Festa Major i com cada any, la programació comptarà amb un reguitzell d’activitats esportives molt variades. Una de les que repetirà serà el torneig infantil de bitlles catalanes organitzat per al Penya del Bistec. L’objectiu que busca l’entitat és seguir amb la promoció d’aquest esport entre els més petits, ja que cada vegada té més adeptes al nostre municipi i en el club. La campiona de Catalunya en categoria benjamina, Daniela Calderón, anima els més joves a apuntar-se al torneig.

Daniela bitlles

“Recomano als nenes i nenes que s’apuntin perquè passes un molt bon dia”

El torneig se celebrarà el dissabte 17 d’agost a les 18:00h i serà el segon any es disputi. Estarà dividit en 4 categories, amb premi pel primer classificat de cada categoria:

  • Categoria benjamí-aleví federats (nascuts del 2016 al 2012)
  • Categoria benjamí-aleví no federats (nascuts del 2016-2012)
  • Categoria infantil-cadet federats (nascuts del 2011 al 2007)
  • Categoria infantil-cadet no federats (nascuts del 2011 al 2007)

Les inscripcions són limitades i ja estan obertes. S’ha d’enviar un correu a info@lapenyadelbistec.com o fins 30 minuts abans del començament del torneig, si encara queden places disponibles.

ÚLTIMES NOTÍCIES