IniciNoticiesCulturaAvui s’estrena “Tot allò que no et vaig dir”, la pel·lícula rodada...

Avui s’estrena “Tot allò que no et vaig dir”, la pel·lícula rodada entre Tordera, Blanes i Malgrat

El llargmetratge es projectarà a les 21:30h al Cerdanya Film Festival i compta amb l’actuació del torderenc Ernest Gras

Falten poques hores perquè s’estreni “Tot allò que no et vaig dir”, una pel·lícula que tracta la salut mental i que compta amb la peculiaritat de ser “km 0”, ja que s’ha gravat entre Tordera, Blanes i Malgrat de Mar. El film gira entorn d’una escriptora que reconeix no haver escrit el llibre que la va fer triomfar i admet que el va escriure la seva mare, la qual va desaparèixer fa anys. En aquest entramat, tot un reguitzell de personatges hi participaran per embolicar encara més el drama.

El director i guionista, Conrad Son, que ha fet més d’un centenar de llargmetratges, explica que és la primera vegada que posa el focus en la salut mental.

Conrad Km.0

“És la primera pel·lícula que faig que toca la salut mental”

La pel·lícula, rodada principalment al port de Blanes i a la platja de la Pomareda de Malgrat de Mar, també gaudeix de l’actuació del torderenc Ernest Gras, que va entrar al rodatge després que un actor fos baixa. Acumulant anys fent teatre, Gras ha pogut tenir la seva primera experiència a la gran pantalla fent el paper de psiquiatre. Són declaracions a Ràdio Tordera.

Gras experiència

“És la meva primera experiència en llargmetratge”

El llargmetratge, que té una durada de 150 minuts, es projectarà avui a Puigcerdà, al Cerdanya Film Festival, a les 21:30h, amb un preu per entrada de 4,90 euros. De moment, el film no es podrà veure dins el circuit comercial, però Son ja ha suggerit que a Tordera, Blanes i Malgrat es pugui passar en els diferents espais culturals.

Des de la direcció també s’ha volgut reivindicar que aquesta és una pel·lícula d’autor, amb un pressupost petit i amb un repartiment d’actors de la zona.

ÚLTIMES NOTÍCIES