IniciNoticiesEsportsAquesta tarda se celebra la fase final del torneig EA Sports organitzat...

Aquesta tarda se celebra la fase final del torneig EA Sports organitzat per Ràdio Tordera al restaurant Danus

A partir de les 18:30h es disputaran les dues semifinals, i posteriorment, es jugarà la gran final. L’acte és obert al públic i també es podrà seguir en directe pel Youtube i Twitch de l’emissora.

Aquesta tarda es posarà el final i final al primer torneig EA Sports organitzat per Ràdio Tordera. Des de dilluns els participants han hagut de superar la fase de grups i els quarts de final per arribar la gran cita. Avui es celebraran les semifinals i la gran final en un escenari obert al públic, concretament en el Restaurant Danus de Sant Pere. El seu propietari, Abraham Galera, està molt actiu a les xarxes socials amb el compte @abrigaca, acumula 276.000 seguidors a Instagram i 786.000 a Tik Tok. També està vinculat al món del futbol jugant a l’equip de veterans del CF Torderenc. Així ho van anunciar en directe els presentadors del torneig, en Roger Roura i en Jordi Duran.

Anunci fase final

“una sala només per nosaltres, tothom qui vulgui veure la final pot venir i el show estarà assegurat”

La idea no només ha consistit a jugar al videojoc EA Sports, sinó que s’adaptat a les noves propostes de contingut audiovisual i radiofònic de l’emissora, ja que tots els partits s’han retransmès en directe per Twitch i Youtube de Ràdio Tordera. Una nova forma d’entreteniment més informal, més proper i que està sent molt participatiu. La fase final començarà a les 18:30 i es podrà seguir en directe a través de Twitch i Youtube.

ÚLTIMES NOTÍCIES