IniciNoticiesSocietatL’aplec de Vallmanya es farà dissabte amb algunes novetats

L’aplec de Vallmanya es farà dissabte amb algunes novetats

A banda dels tradicionals actes, la mostra de torn de terrissa serà una de les sorpreses d’enguany

El tradicional aplec de Vallmanya se celebrarà aquest pròxim dissabte 3 d’agost. Enguany, la festa presenta algunes novetats, tot i que els actes representatius hi tornaran a ser presents.

A les 11:30h es començarà amb la Cantada d’Havaneres, i mitja hora més tard, a les 12:00h, hi haurà la missa oficiada pel Mn. Salvador Juanola amb l’acompanyament de la Coral de Tordera en honor a Sant Feliu.

Després de la missa, serà el torn de la “bateiada”, una de les tradicions més longeves de l’ermita. Es tracta de la llançada de caramels i regals des de dalt al campanar a tots els participants que s’han apropat a Vallmanya. En recordava l’origen Joan Xampeny.

Vallmanya bateiada

“Es tiraran caramels des del campanar”

Per acompanyar-ho, es farà un pica-pica per a tothom amb cava i refresc. A més, es farà la rifa d’un pernil i de paneres, dos menús, gentilesa del Restaurant Les Ferreres, i una peça de ceràmica de Clara Castelló, a més de regals sorpresa i una mostra de terrissa que tal com va detallar Xampeny, és una de les novetats d’aquest any.

Vallmanya terrissa

“Es portarà un torn de terrissa i es farà una mostra”

Després es farà un dinar de germanor al Restaurant Les Ferreres. Té un preu de 31 euros i inclou pica-pica, segon plat a escollir, postres i cava. Les reserves es poden fer al telèfon 607585659.

La Festa de Vallmanya és organitzada per la Família Gras i la Família Xampeny.

ÚLTIMES NOTÍCIES