IniciNoticiesEsportsAquesta tarda podreu seguir en directe l’inici del torneig EA Sports organitzat...

Aquesta tarda podreu seguir en directe l’inici del torneig EA Sports organitzat per Ràdio Tordera a través de Youtube i Twitch

La primera fase del torneig comença avui a les 18:30h i la fase final es disputarà dijous en un escenari obert al públic, al restaurant Danus de Sant Pere

Aquesta tarda es dona el tret de sortida al primer torneig EA Sports organitzat per Ràdio Tordera. Tot va començar amb una prova pilot l’any passat on va participar els membres de l’emissora. Com el format va tenir bona resposta, enguany, s’ha obert a tothom. Es va fer un període d’inscripció i aquells que es van apuntar van passar un draft on vam conèixer els participants i les seves habilitats comunicatives tot jugant partides ràpides.

El torneig comença avui amb la fase inicial “lligueta” en els estudis de Ràdio Tordera i la fase final es disputarà dijous 1 d’agost en un escenari obert al públic. Se celebrarà al Restaurant Danus de Sant Pere. El seu propietari, Abraham Galera, està molt actiu a les xarxes socials, acumula 276.000 seguidors a Instagram i 786.000 a Tik Tok. També està vinculat al món del futbol jugant a l’equip de veterans del CF Torderenc.

La idea no només consistirà a jugar al videojoc EA Sports, sinó que s’adapta a les noves propostes de contingut audiovisual i radiofònic de l’emissora, ja que serà retransmès en directe per Twitch i Youtube de Ràdio Tordera. Una nova forma d’entreteniment més informal, més proper i participatiu. En Jordi Durant, presentador i locutor del torneig, comenta que la idea és que tothom passi una bona estona i donar joc als oients i espectadors.

Jordi FIFA

“m’he creat un personatge per donar un punt de show”

El sistema de competició del torneig està format per una primera fase de grups amb 3 participants en cadascun. Avui es jugaran els partits del grup 1 i 2, demà els partits del grup 3 i 4 i els dos millors de cada grup es classifiquen. El dimecres es disputaran els quarts de final, i dijous seran les semifinals i la gran final. El torneig començarà a les 18:30h fins a les 20:30h. Es podrà seguir cada dia a través de Twitch i Youtube.

ÚLTIMES NOTÍCIES