IniciNoticiesRegidoriesL’Ajuntament realitzarà canvis en la programació de Festa Major per combatre la...

L’Ajuntament realitzarà canvis en la programació de Festa Major per combatre la calor

Les altes temperatures i els suggeriments dels torderencs han fet canviar l’horari d’activitats com la Cursa del Cós i l’Ofici solemne

L’Ajuntament de Tordera ha anunciat alguns canvis en la programació de Festa Major per lluitar contra la calor. Les altes temperatures i els suggeriments dels torderencs els darrers anys han provocat variacions en l’horari d’algunes activitats de finals d’agost. El regidor de Festes, Aniol Canals, confirma que es modificaran tant hores com ubicacions.

Aniol temperatures

“Tothom ha de ser conscient que hi ha temperatures elevades i una sequera”

En concret, el pregó infantil enguany es farà al Parc de la Sardana, aprofitant la seva ombra i evitant llargues exposicions al sol. Perseguint el mateix objectiu, la celebració es farà a la tarda en comptes del matí, com era habitual.

Per altra banda, s’utilitzarà la plaça de la Concòrdia per fer diverses activitats, com ja es va fer amb els jocs de fusta. Moltes d’elles es realitzaran cap a la tarda i el vespre i es deixaran lliures els matins.

Un altre dels canvis importants és la Cursa del Cós, que finalment es farà a les 10:00h, mentre que l’Ofici solemne es farà a les 12:00h. Aquell dia, en conseqüència, s’invertiran tots els actes.

Anil actes

Amb relació a l’aigua, el consistori s’ha volgut adaptar a les restriccions per sequera. No es faran xeringades ni tobogans aquàtics, però s’instal·laran uns inflables a la piscina municipal per celebrar-hi diferents activitats.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES