IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera es desvincula de l’Uni Girona i s’uneix amb el...

El CEEB Tordera es desvincula de l’Uni Girona i s’uneix amb el CB Blanes

Aquesta temporada 2024-25, l’equip sènior femení jugarà amb llicència del CB Blanes amb l’objectiu de consolidar el projecte esportiu a Lliga Femenina 2. La proximitat amb Tordera, les bones instal·lacions de Blanes i tenir un filial han sigut les potes de l’acord

El CEEB Tordera finalment ha pogut inscriure a Lliga Femenina 2 el primer equip femení. Han sigut mesos d’incertesa, de molta feina de despatxos per trobar sponsors i de converses amb l’Uni Girona. A través d’un comunicat publicat a les xarxes socials, el CEEB Tordera va informar del nou acord de vinculació dels primers equips femenins amb el CB Blanes. Això suposa el final a les dues últimes temporades d’unió amb el club gironí.

Aquesta temporada 2024-25, l’equip sènior de LF2 jugarà amb llicència del CB Blanes amb l’objectiu de consolidar el projecte esportiu a la categoria estatal i, segons diu el comunicat esmentat del club torderenc, “tots dos equips trauran moltes sinergies que aprofitarem a nivell esportiu i social”. El coordinador esportiu del CEEB Tordera, Miquel Angel del Grau, explicava a Ràdio Tordera com s’han desenvolupat aquestes últimes setmanes.

Miquel acord 1

“ha sigut aquesta última setmana on hem pogut acabar d’enllestir tot”

Del Grau comenta que l’acord s’ha tancat en menys de 10 dies perquè tenien fins al divendres passat per inscriure l’equip a LF2.

Miquel acord 2

“la predisposició del Blanes ha sigut molt bona”

El 2a catalana del CB Blanes serà el filial del primer equip femení del CEEB Tordera per disposar d’una plantilla llarga. Les bones instal·lacions amb les quals disposa el CB Blanes i la proximitat amb el nostre municipi han sigut les potes de la vinculació.

Miquel acord 3

En les properes setmanes es coneixerà el calendari de competició de la FEB i quin nom adoptarà l’equip, entre altres temes esportius com la configuració de la plantilla final.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES