IniciNoticiesSocietat5 persones han perdut la vida a les carreteres del Maresme en...

5 persones han perdut la vida a les carreteres del Maresme en mig any

Un veí de Tordera va perdre la vida el mes de març en un accident a la Gi-600

El balanç de sinistralitat a les carreteres catalanes que ha donat a conèixer el Servei Català de Trànsit, revela que al Maresme són 5 les persones que han perdut la vida en els primers sis mesos de l’any. Unes dades que situen la comarca en la segona on més víctimes mortals s’han registrat. Per davant només hi ha el Bages, on s’han produït 7 morts.

Segons les dades facilitades, en aquest mig any els sinistres al Maresme han tingut lloc la C-31 a Mataró, a la C-32 també a la capital de la comarca, a la B-20 al seu pas per Tiana, a la GI-600 a Tordera i a la C-60 a l’alçada d’Argentona.

L’accident mortal de Tordera va succeir el passat mes de Març. Per causes que s’estaven investigant, hi va haver una col·lisió entre un turisme i un ciclomotor. A conseqüència de l’accident, el motorista va resultar ferit greu i els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el van traslladar a l’hospital Josep Trueta de Girona, on posteriorment va morir. Es tractava d’un home de 77 anys, veí de Tordera.

Coincideix que tots els sinistres mortals del Maresme han tingut com a mínim una moto implicada i el desenllaç fatal s’ha produït o bé per la sortida de la via de la motocicleta o per la col·lisió amb un altre vehicle. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES