IniciNoticiesSalutEl CAP incorporarà la “programació per motius” també en pediatria

El CAP incorporarà la “programació per motius” també en pediatria

Es tracta d’un algoritme per organitzar millor les cites amb els usuaris i s’aplicarà en infants en els pròxims mesos

El CAP de Tordera ha informat que incorporarà la “programació per motius” també en pediatria. Aquesta eina és un algoritme que serveix per organitzar millor les cites amb els usuaris i s’aplicarà en infants durant els pròxims mesos. L’administratiu sanitari farà una sèrie de preguntes que orientaran el pacient i l’indicaran específicament en quina secció i quan poden rebre la visita. Leonardo Heredia és director del CAP.

Heredia infants

“És una forma d’atenció i gestió de la demanda”

L’usuari té dret a canviar el seu equip de capçalera, que està format sempre per un metge/essa, un infermer/a i un administratiu/va. Ho pot fer sol·licitant-ho i omplint un formulari al CAP.

Un altre dels projectes que va impulsar fa temps el centre de salut és el de l’atenció domiciliària, un programa enfocat a aquelles persones que no poden desplaçar-se fins a l’ambulatori, sigui per patologies o limitacions físiques. Heredia destaca la rebuda que ha tingut el servei per part de la població.

Heredia atenció

Actualment, hi ha 10 metges de família i 3 metges pediatres, i pel director del CAP, estan per sota del nombre ideal. Tot i això, durant l’estiu i les vacances els professionals del centre es cobriran entre ells i no rebran ajuda externa, com és habitual.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES