IniciNoticiesSocietatEl lloguer de l’habitatge a Tordera s’endú el 41% dels ingressos familiars

El lloguer de l’habitatge a Tordera s’endú el 41% dels ingressos familiars

Així ho indica un informe elaborat pel Consell Comarcal del Maresme

El lloguer de l’habitatge a la comarca del Maresme s’emporta, de mitjana, la meitat dels ingressos familiars. Així ho recull l’informe sobre el comportament del Mercat Immobiliari al Maresme l’any 2023, elaborat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal.

Aquesta anàlisi mostra que les unitats familiars maresmenques destinen els seus ingressos al lloguer en una forquilla entre el 38,51 %, registrat a Òrrius, i el 77,81%, de Sant Vicenç de Montalt.

A Tordera l’esforç familiar per al pagament del lloguer és d’un 41,01%.

D’altra banda, el preu mitjà del lloguer el conjunt de la comarca va ser del 833,45€ mensuals. Això, segons l’ens comarcal, representa un augment del 7,25% respecte de l’any anterior.

Tiana és el municipi amb el preu per metre quadrat més elevat del Maresme (5.042,12€/m²). En canvi, Tordera és la localitat on, de mitjana, el metre quadrat és més econòmic (1.401,54€/m²). El Consell Comarcal també assenyala que a Tordera, com a Calella, Canet de Mar, Palafolls, Premià de Dalt, Premià de Mar i Sant Pol de Mar és més car el metre quadrat de segona mà que no pas el nou.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES